به گزارش خبرنگار قدس آنلاین از بجنورد، سردار"صفوه ا... محمدی" گفت: در پی وقوع یک فقره سرقت مسلحانه از پست بانک روستای"سوخسو هاشم" شهرستان بجنورد ، بلافاصله اکیپی به سرپرستی فرمانده انتظامی شهرستان بجنورد به محل اعزام شدند.
سردار «محمدی» اظهار داشت: در این سرقت مسلحانه 2 نفر به عنوان شاهد ماجرا حضور داشتند که یکی از آنان با شلیک گلوله فرد مهاجم زمین گیر شده بود و تنها شاهدی که می توانست مأموران را برای شناسایی متهم کمک کند، کارمند بانک بود.
وی تصریح کرد: کارمند بانک در تحقیقات اولیه پلیس مدعی شد که فرد مهاجم پس از ورود به بانک، کنتور برق را قطع کرد و از روی میز پیشخوان به پشت میز پرید وبه او با تهدید اسلحه مبنی بر این که تمام پول های موجود در بانک را در کوله پشتی اش بریزد، یک گلوله هوایی شلیک کرد.
سردار «محمدی» ادامه داد: کارمند بانک در ادامه اظهاراتش مدعی شد که سارق پس از تهدید او، موجودی گاوصندوق را داخل کوله پشتی اش ریخت و قصد داشت که پول موجود روی میز پیشخوان را هم بردارد که یکی از اهالی که در نزدیکی پست بانک سکونت داشت، وارد بانک شد و با سارق درگیر شد که با شلیک گلوله سارق نقش بر زمین شد.
وی افزود: در بررسی مأموران و اقدامات پلیسی، کارمند بانک پس از روبه رو شدن با سارق مسلح ادعاهای وی را تأیید و علت دروغش را کسری 60 میلیون ریالی در بانک بیان کرد.
این مقام انتظامی با اشاره به سرعت عمل مأموران در کشف و دستگیری عوامل این سرقت مسلحانه گفت: مبلغ مفقود شده از کارمند بانک، کشف و به بانک تحویل داده و علاوه بر دستگیری کارمند بانک، برادر سارق مسلح به اتهام اختفای موتورسیکلت دستگیر شد.
وی ضمن تسلیت به خانواده جوانی که در مقابل گلوله فرد مهاجم قرار گرفته بود بیان کرد: مرحوم به مدت 2 روز پس از بستری شدن در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد بر اثر شدت جراحات وارده جان سپرد که جسد این فرد با دستور مقام قضایی به اولیای دم تحویل داده شد.
انتهای خبر/.
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۰
کد مطلب: ۱۲۴۴۷۹
قدس آنلاین:فرمانده انتظامی خراسان شمالی از دستگیری سارق مسلح پست بانک روستای"سوخسو هاشم"شهرستان بجنورد خبر داد.
زمان مطالعه: ۱ دقیقه




نظر شما